Medieinstitut – News!

Vår domän är nyheter från Sverige och övriga världen!

Advertisment

En försäljningstillväxt på domäner under andra kvartalet 2014.

Under andra kvartalet detta år på världens marknader, det konstaterades att sälja domäner totalt 29,5 miljoner dollar. För samma period förra året uppgick till 22,4 miljoner euro. Samtidigt andra kvartalet 2014 förde resultat är svagare än 8 procent. än första kvartalet i år, när det blev känt nettoomsättning kostnad för 32 miljoner dollar.

Hösten följer inte, men den faktiska minskningen i värde eller antalet transaktioner. Den tydliga minskningen resultat i den sekundära marknaden på grund av upphörande av redovisning försäljning via GoDaddy, och som ägs av företaget, varumärket, Afternic, de två största utbyte domäner i världen. Beslutet var tvungen obligatorisk period av tystnad i samband med offentligt erbjudande och GoDaddy logga in på börsen.

Skalan visar på båda plattformarna är en jätte inom de första fem månaderna i år, med deras hjälp, såldes till den adress som värdet på 12,9 miljoner dollar, eller i genomsnitt 2,6 miljoner dollar per månad. Om i juni, både utbyte balanserade försäljning dynamik i det globala behovet av att lägga samma belopp, vilket innebär att det andra kvartalet marknaden för domäner kan stängas med resultatet, även högre än den första.

Faller på den sekundära marknaden nådde, och nationella domäner. I slutet av Q2 2014 jämfört med Q2 2013 uppgick till 12 procent. (sek 3,3 miljoner). Intressant, även mer ccTLD poszybowały avseende första kvartalet 2014. I detta fall kan minskningen uppgick till 37%. I Q2 2014 säljs ccTLD för $ 2,9 miljoner euro, medan den i Q1 2014, medan det för 4,6 miljoner. Det är svårt att bedöma vad som orsakar detta fall, men som tur är, har inte visat det i trenden från tredje kvartalet i år förde Protokollet återspeglar nationella domäner.

Av intresse är också “start” funktionella icke.comów (.netto .org .info .biz och så vidare). Domänen för detta segment, som vanligtvis är den svagaste kategorin i den sekundära marknaden, de har vuxit ca 127%. kvartal efter kvartal i slutet av Q2 2013 och 2014 från 2,2 till 5 miljoner dollar. Men den här förklaringen är enkel. Vi talar om att sälja Sex.xxx – ett rekord i segmentet för nya domäner.

Okunniga svenska medier ger bilden av vänsterseger i USA
I medie-Sverige ges bilden av en seger för den amerikanska vänstern och en förlust för högern. Men en närmare analys visar att kraftiga federala utgiftsökningar ligger bakom republikanernas motgångar. Därmed handlar det om ett bakslag för vänsterpolitik - inte i första hand om pacifistiskt motstånd mot Irakkriget eller bestraffning för skattekonservatism som den svenska journalistkåren vill ge intrycket av, skriver JOHAN INGERÖ, liberal bloggare.
Läs mer »

Krystad "chock" om pensionerna i Fokus
Under rubriken "Pensionschocken" hävdar tidningen Fokus att besparingarna i sjuk- och aktivitetsersättningssystemen utgör försämringar, och att Alliansen inte i förväg hade deklarerat avsikten att reformera pensionssystemet i Bankerydsuppgörelsen. JOHNNY MUNKHAMMAR, programansvarig på Timbro, ifrågasätter den beskrivningen.
Läs mer »

Recent posts

Categories