Medieinstitut – News!

Vår domän är nyheter från Sverige och övriga världen!

Advertisment

Genom att dra fördel av de Nyaste ofta öka Din Manufactureris Internationell Räckvidd

Webben världen uppnått en helt ny grad av tillväxt nyligen, med lanseringen av färska universal toppnivå Områden (gtld), och för närvarande är vi tittar på tillverkarna att ta fördel.

Ut-18-miljoner webbplatser under det gångna året listade, 4-miljoner). Dessa är områden för att tala som du gör och vem du vill.stenar och.berlin, som last på exakt samma plats på en webbplats as.org or.com men att ändra ståndpunkt rätt till ett betydande utrymme. Med områden som dessa få en femtedel av nya användare, arv Toppdomäner håller på att bli för packad för att ge mångsidighet som de behöver för att tillverkare, och de söker efter olika sätt att projicera sig själva på nätet.

Dessutom, kunskap om nya generiska toppdomäner ökar i amerika, för att få nya områden för att hantera sina tillverkare som kändisar som sångerskan Taylorswift skapa rapporter. Där vi tittar på massor av tidig användning men bort från människor är. Dessutom synliggöra ofta i internationella områden presenterar en övertygande chans att bredda och för tillverkare som vill förbättra sin internationella räckvidd.

Bekant med Urval

Eller ens enbart erbjuder de internationella marknaderna tre av de fem vanligaste generiska toppdomänerna, när det gäller områden som köpte det mesta.

Gå Hit!

Är nya generiska toppdomäner populära bort från människor? En trolig orsak är att visa olika det faktum att online-användare i olika länder är vana vid. Webbplatser används av Italienarna gillar google.de varje dag, och du kommer att hitta över 7 tusen vanliga människor till nyheter-sajt intoday.i.

Medan kunder i nordamerika (där flera Web ringer traditioner skapades för) ofta tycker om arv Toppdomäner medan endast val, människor någon annanstans på planeten, har sedan länge accepterat att det finns mer att vissa webbplats than.com and.org.

Tillverkarna har en chans som är spännande, därför, för att få tillgång till internationella områden med pedagogisk bok och iögonfallande Internet detaljer.

Anges här är tre faktorer för att göra de flesta av generiska toppdomäner för hela världen områden som nu—innan det här rummet packas också.

1. Forskning är inte något

En aktuell studie [PDF] från den Domän-Namn Tillhörighet (genetik), bekräftade att en del av eller hela perioden, 85% av online-användare över hela världen typ Internet-adresser direkt i webbläsarens adressfält. Helt enkelt, där de skulle vilja att gå vidare när kunderna förstår, många människor gå direkt dit. Vilket innebär att ha en hemsida som individer kan komma ihåg är ett måste för att bibehålla dem från att vända sig för att hitta (där de kunde vara attraherad av en annan person: s webbplats). Och på att observera…

2. Nya generiska toppdomäner är enkel att komma ihåg

Detta är nästan alla människor inom genetik studie som nämns ovan synpunkt i alla fall. Tillsammans med det, människor som domare läge-på vissa områden (som.london) och yrke-i vissa områden (som.tandläkare) för att bli mer lika innovativa och mycket mer unik än historia Toppdomäner. Originalitet och fantasi är mycket betydande i resterande toppen av hjärnan och med intresse nästa gång en person blir online.

3. Nyfikenhet fortsätter att växa, särskilt i länder där Webben växer

Snabbast utveckling av web områden är Kina och Asien, och kunder i dessa länder bekräftat att de bästa nyfikenhet om tillväxten av domännamn val (69% respektive 75%). Kunder i Indien visade sig vara förmodligen den mest medvetna om att online ringer val är att utveckla en mer varierad.

Utnyttja staden – och nation-unika Internet-detaljer (t ex hotell.mumbai) är ett sätt för tillverkarna att få tillgång till dessa angelägna och upplevt den väg som bara är. Antalet och mängden av ofta börjar dörren till en mängd olika alternativ.

Tänk dig en adress som nike.fotboll, till exempel, kan användas-för att locka fotboll anhängare och utlösa strategier som är utmärkande över den globala tyskspråkiga marknaden. Flera generiska toppdomänerna är fraser som valuta i som.moda, vilket innebär att “stil” på spanska och portugisiska och är det vanligt idag bland många högtalare. Med handtag som versace.moda, följaktligen, kan vara ett bra alternativ för marknadsföring lika över hela världen och torpet mon. Denna förmåga medan ändå att främja en viss begrepp att korsa kanter förde eftersom de kommer Vatikanen, vars valkrets är ungefär lika i hela världen, för att deklarera.social samtidigt som platsen för sociala uppsökande webbplatsen och dess utbildning.

Okunniga svenska medier ger bilden av vänsterseger i USA
I medie-Sverige ges bilden av en seger för den amerikanska vänstern och en förlust för högern. Men en närmare analys visar att kraftiga federala utgiftsökningar ligger bakom republikanernas motgångar. Därmed handlar det om ett bakslag för vänsterpolitik - inte i första hand om pacifistiskt motstånd mot Irakkriget eller bestraffning för skattekonservatism som den svenska journalistkåren vill ge intrycket av, skriver JOHAN INGERÖ, liberal bloggare.
Läs mer »

Krystad "chock" om pensionerna i Fokus
Under rubriken "Pensionschocken" hävdar tidningen Fokus att besparingarna i sjuk- och aktivitetsersättningssystemen utgör försämringar, och att Alliansen inte i förväg hade deklarerat avsikten att reformera pensionssystemet i Bankerydsuppgörelsen. JOHNNY MUNKHAMMAR, programansvarig på Timbro, ifrågasätter den beskrivningen.
Läs mer »

Recent posts

Categories