Medieinstitut – News!

Vår domän är nyheter från Sverige och övriga världen!

Advertisment

.Online Bryter Alla Nya gTLD Poster Med 28,000 Registreringar

Radix registret bakom. Online gick Gemensamma Tillgänglighet som tidigare idag deklarerade genom att gå 28,000+ områden inom den första halvtimmen.Online har dödat rapporten för att få en gTLD börja själv.

Efter en enastående Dawn effektivitet .online stängs med 1,130 Tidigt Inträde Plan (EAP) köp den största mängden av EAP-användare dokumenteras av nya gTLD domän expansion.

“Flera kunder som faktiskt betalats inskrivning avgift till en mer kvalitet för att utnyttja titlar som diskuterar.online buyit.online, menyer.online liberty.online i tillägg till den Första Posten Avgift.”

Företaget Tänka på Radix, Sandeep Ramchandani citeras i ett pressmeddelande från Radix som att ange:

“Vi är glada med hela kvällen 1 effektivitet och glad att fastställa planering för åtgärder och veckor av ansträngning. På grundval av de siffror och den feedback vi tror bestämt.online har potential att bli mellan den största leverantörer på Registrarer’ skyltfönster.”

.Online kommer att visas i September på TechCrunch har spenderat stora summor på marknadsföring.online för att avsluta kunder i Centrala Bay Area.

Radix kommer att visa.online på busskurer, med målet att klienten erkännande och ägande, kommer annonser i den följande månaden.

Okunniga svenska medier ger bilden av vänsterseger i USA
I medie-Sverige ges bilden av en seger för den amerikanska vänstern och en förlust för högern. Men en närmare analys visar att kraftiga federala utgiftsökningar ligger bakom republikanernas motgångar. Därmed handlar det om ett bakslag för vänsterpolitik - inte i första hand om pacifistiskt motstånd mot Irakkriget eller bestraffning för skattekonservatism som den svenska journalistkåren vill ge intrycket av, skriver JOHAN INGERÖ, liberal bloggare.
Läs mer »

Krystad "chock" om pensionerna i Fokus
Under rubriken "Pensionschocken" hävdar tidningen Fokus att besparingarna i sjuk- och aktivitetsersättningssystemen utgör försämringar, och att Alliansen inte i förväg hade deklarerat avsikten att reformera pensionssystemet i Bankerydsuppgörelsen. JOHNNY MUNKHAMMAR, programansvarig på Timbro, ifrågasätter den beskrivningen.
Läs mer »

Recent posts

Categories