Medieinstitut – News!

Vår domän är nyheter från Sverige och övriga världen!

Advertisment

Google blev en del av Alfabetet

Alfabetet är nu moderbolag för Google. Google har för att vara, och en av dess ingående enheter. I sitt uttalande, Larry page säkerställer att alla företag som ingår i sammansättningen av den nya utbildningen kommer att ha en större självständighet och oberoende, och kommer att kunna utveckla sitt varumärke. Inte annars är fallet med Google, som nu kommer att leda Sundar Pichai. Tidigare var han förknippas i synnerhet med sådana produtkami som Chrome och Chrome OS och Google Drive. Samtidigt som Larry page rinner “över” och blev VD i Alfabetet. Den andra av de två grundarna av det Kalifornien-baserade företaget, Sergey Brin, kommer nu som President för den nya anläggningen.

Förändringar kommer också att ske i organisationen på aktiemarknaden. Nu är alla åtgärder som Google kommer att aktierna i Alfabetet, även om de i framtiden kommer att vara synliga på NASDAQ under symboler GOOGL och GOOG. Planen bygger på att det ekonomiska resultatet vid 4 KV. innevarande år presenterades för hela Alfabetet och för Google. Information började röra på wall Street. Som påpekas av Gränsen, omedelbart efter tillkännagivandet av den förändring, Google bestånd steg 4 procent.

Alfabetet består av X-division, är det i en helt experimentella tekniker. Företaget kommer också att arbeta aktivt som en investeringsfond. Andra exempel på företag som kommer att vara en del av Alfabetet är ett växande Life Sciences teknik objektiv som övervakar glukos i blodet samt Calico, att studera de faktorer som påverkar livslängden av organismer. Det är klart att Alfabetet har att fokusera på ett ställe väldigt innovativt företag. Ljus optimering och att skapa en Google-slav enhet Sidor kommer att tillåta SARS och Brinowi att mer effektivt hantera portföljen för att separera klassisk teknik från dessa verkligt innovativa och framtiden, och för att skala dem i en vinkel ytterligare utveckling. Således, i framtiden, nya strukturer kommer att bidra till snabbare och mer effektiv utveckling, och, åtminstone, det är deras gissning.

Okunniga svenska medier ger bilden av vänsterseger i USA
I medie-Sverige ges bilden av en seger för den amerikanska vänstern och en förlust för högern. Men en närmare analys visar att kraftiga federala utgiftsökningar ligger bakom republikanernas motgångar. Därmed handlar det om ett bakslag för vänsterpolitik - inte i första hand om pacifistiskt motstånd mot Irakkriget eller bestraffning för skattekonservatism som den svenska journalistkåren vill ge intrycket av, skriver JOHAN INGERÖ, liberal bloggare.
Läs mer »

Krystad "chock" om pensionerna i Fokus
Under rubriken "Pensionschocken" hävdar tidningen Fokus att besparingarna i sjuk- och aktivitetsersättningssystemen utgör försämringar, och att Alliansen inte i förväg hade deklarerat avsikten att reformera pensionssystemet i Bankerydsuppgörelsen. JOHNNY MUNKHAMMAR, programansvarig på Timbro, ifrågasätter den beskrivningen.
Läs mer »

Recent posts

Categories