Medieinstitut – News!

Vår domän är nyheter från Sverige och övriga världen!

Advertisment

Eller domän .COM ska vara rädd för konkurrens?

Sekundär domän marknaden domineras av slutet .com. Men för de segment som är förknippade med de viktigaste gtld: erna finns också många försäljning i området av toppdomäner. Vad är reach-adress nationella?

Tillståndet i den nationella domäner jämfört med de stora TLD ser inte imponerande. Naturligtvis, om situationen på marknaden ccTLD är inte homogen. Men de tillägg som tilldelats tillstånd får endast ett fåtal i synnerhet .de Lee .storbritannien och nationella domäner för flera år betraktas som en funktionell funktion .att och .mig. För bästa country code”, vilket tyvärr är mycket lite. Namnen på de flesta toppdomänerna sälja i relativt blygsamma belopp. Belopp, lämnar mycket att önska.

Men domenowy verksamheten fungerar. Tillgängliga transaktion data visar att de genomsnittliga priser uppnås behandlar några av de nationella högre genomsnittlig betala ränta för “dotcomy”. Dessutom, du måste överväga det faktum att den stora majoriteten av transaktioner förblir stängd, och med det faktiska försäljningspriset. Situationen på marknaden ccTLD, även om det verkar svag i förhållande till segmentet .kom i och för sig bör inte vara dåligt. Det är, snarare .kom Ja kraft i världen för domäner som överglänser andra Toppdomäner. Inte för att vara kvar i området ogólników, låt oss titta på den ursprungliga.

Enligt sajten DNPric.es antalet sålda adress .kom blev ändå lite mer än 301 tusen, men Detta är bara en liten del av det verkliga antalet transaktioner. Databasen DNPric.es tar inte hänsyn till alla officiella försäljningen, förutom det som redan nämnts – majoriteten av transaktionerna kommer att förbli hemliga. Men resurser DNPric.es på försäljning namn i olika Toppdomäner som tillåter bedömning beslutsamhet och jämförelse av resultaten i de enskilda tips. Det resultat som uppnåtts .kom mer än 65%. alla officiella transaktioner. I termer av försäljning denna domän har ännu bättre: den totala kostnaden för de sålda namn på denna utvidgning är 1 193 112 338 dollar, vilket är strax över 80 procent. värdena av alla sekundära marknaden enligt de beräkningar DNPric.es. Om någon konkurrens från andra LÄNDER – både funktionella och inhemska – inte kan och tal.

Okunniga svenska medier ger bilden av vänsterseger i USA
I medie-Sverige ges bilden av en seger för den amerikanska vänstern och en förlust för högern. Men en närmare analys visar att kraftiga federala utgiftsökningar ligger bakom republikanernas motgångar. Därmed handlar det om ett bakslag för vänsterpolitik - inte i första hand om pacifistiskt motstånd mot Irakkriget eller bestraffning för skattekonservatism som den svenska journalistkåren vill ge intrycket av, skriver JOHAN INGERÖ, liberal bloggare.
Läs mer »

Krystad "chock" om pensionerna i Fokus
Under rubriken "Pensionschocken" hävdar tidningen Fokus att besparingarna i sjuk- och aktivitetsersättningssystemen utgör försämringar, och att Alliansen inte i förväg hade deklarerat avsikten att reformera pensionssystemet i Bankerydsuppgörelsen. JOHNNY MUNKHAMMAR, programansvarig på Timbro, ifrågasätter den beskrivningen.
Läs mer »

Recent posts

Categories