Medieinstitut – News!

Vår domän är nyheter från Sverige och övriga världen!

Advertisment

Mer än 52,000 .NYC Registrerade Domännamn under den Första Månaden

New York city Department of Information ,it och Telekommunikation meddelade att moere än 52,000 domännamn har varit registrerat i den första månaden.

Vid tiden för skrivandet av denna artikel, det är 54,060 .NYC platser, enligt ntldstats.com . .NYC har överträffat sin konkurrent .London, som bara 49,560 poster.

“Jag tror att en stor del av framgången är att det är spännande. Vi ger new york-borna en chans att äga en del av Internet”, sa Minerva Tantoco, New York ‘ s chief technology officer.

DoITT också läggas att cirka 27.000 .nyc domännamn som har registrerats på enskilda individer, medan de övriga var registrerade som företag.

Den nya .NYC gTLD är endast tillgänglig för personer som bor eller äger ett företag i en av de fem stadsdelarna ( Manhattan, Brooklyn, Queens, Bronx och Staten Island).

Okunniga svenska medier ger bilden av vänsterseger i USA
I medie-Sverige ges bilden av en seger för den amerikanska vänstern och en förlust för högern. Men en närmare analys visar att kraftiga federala utgiftsökningar ligger bakom republikanernas motgångar. Därmed handlar det om ett bakslag för vänsterpolitik - inte i första hand om pacifistiskt motstånd mot Irakkriget eller bestraffning för skattekonservatism som den svenska journalistkåren vill ge intrycket av, skriver JOHAN INGERÖ, liberal bloggare.
Läs mer »

Krystad "chock" om pensionerna i Fokus
Under rubriken "Pensionschocken" hävdar tidningen Fokus att besparingarna i sjuk- och aktivitetsersättningssystemen utgör försämringar, och att Alliansen inte i förväg hade deklarerat avsikten att reformera pensionssystemet i Bankerydsuppgörelsen. JOHNNY MUNKHAMMAR, programansvarig på Timbro, ifrågasätter den beskrivningen.
Läs mer »

Recent posts

Categories