Medieinstitut – News!

Vår domän är nyheter från Sverige och övriga världen!

Advertisment

End Domain Registration Service For .CH Domains

BYTA foundation kommer att sluta sälja .ch domännamn från och med januari 2015. Organisationerna informeras om att deras domännamn, när de kommer upp för förnyelse, kommer att behöva överföras till en godkänd registrar.

VÄXLA och Federal Office of Communications (OFCOM) har definierat en process för att överföra .ch domännamn tillsammans, och det har varit samordnad med ombuden. Omkring 400 000 kunder med totalt en miljon domännamn är drabbade.

Från mitten av januari 2015, VÄXLA kommer att börja skriva till sina kunder att begära att de överför sina domännamn till ombuden. Kunder kommer att få ett brev tre månader före registrering slutar som innehåller instruktioner för överföring.

Allt .ch webbplatser kommer att förbli online utan avbrott under hela överföringen. VÄXLA kommer att informera kunder om ett utspritt grund, men målet är att alla kunder överföra sina domännamn till en registrar i deras val av hösten 2016. Den befintliga VÄXELN webbplats för registrering av domännamn, www.nic.ch kommer att ändras i början av 2015.

Okunniga svenska medier ger bilden av vänsterseger i USA
I medie-Sverige ges bilden av en seger för den amerikanska vänstern och en förlust för högern. Men en närmare analys visar att kraftiga federala utgiftsökningar ligger bakom republikanernas motgångar. Därmed handlar det om ett bakslag för vänsterpolitik - inte i första hand om pacifistiskt motstånd mot Irakkriget eller bestraffning för skattekonservatism som den svenska journalistkåren vill ge intrycket av, skriver JOHAN INGERÖ, liberal bloggare.
Läs mer »

Krystad "chock" om pensionerna i Fokus
Under rubriken "Pensionschocken" hävdar tidningen Fokus att besparingarna i sjuk- och aktivitetsersättningssystemen utgör försämringar, och att Alliansen inte i förväg hade deklarerat avsikten att reformera pensionssystemet i Bankerydsuppgörelsen. JOHNNY MUNKHAMMAR, programansvarig på Timbro, ifrågasätter den beskrivningen.
Läs mer »

Recent posts

Categories