Medieinstitut – News!

Vår domän är nyheter från Sverige och övriga världen!

Advertisment

Alla 2-Brev .Berlin Domännamn Registrerades Mot ICANN-Regler

Alla 676 kombinationer av 2-korrespondens.berlin Nya gTLD domännamn godkändes nyligen mot ICANN: s riktlinjer för att stoppa alla 2-prenumeration-bokstav för namn på domänen i Nya generiska toppdomäner.

Domäner som storbritannien.berlin, usa.berlin och aa.berlin är registrerade med en enkel berlin-baserade företaget som verkar vara någon.berlin-registret.

Inskrivning av de flesta 2-personlighet Nya gTLD områden var först förbjöds av ICANN: s politik:

Alla två-figur ASCII-etiketter som förmodligen kommer att vara inne från och med registrering eller tilldelas Registret Aktören på den andra nivån inne TLD. Sådana etiketter kan inte aktiveras samtidigt i DNS, och kan inte frigöras för prenumeration till någon person eller organisation förutom Registret Ombud, under förutsättning att dessa två-identitet etikett strängar kan införas mot den omfattningen att Registret Operatören når uppgörelse tillsammans med berörda statliga och countrycode direktören för kedjan som ges i ISO 3166-1-alpha-2-standarden. Registret Operatören kan också rekommendera dessa förbehåll, enligt dess genomförande av åtgärder för att undvika frustration med tillhörande plats kraven, är känsliga för godkännande av ICANN: s lansering.

Tvärtom 1-anmälan om nya gtld-användare har beviljats rätt från början.

Förfrågningar lades fram av flera register för ansvarsfrihet för bara två-figur (t.ex. vid ICANN. 1a, b5 etc), domäner, inklusive.i berlin. Detta är del av .berlin är efterfrågan:

.berlin – Den 1 September 2014, ICANN lade till information som var allmänt en begäran som produceras av dotBERLIN GmbH. Det föreslagna stödet begär allt två ansvarsfrihet-figur ASCII-etiketter som inte ser ut runt om i ISO 3166-1-alpha-2 notering samt för vilket det finns ingen liknande regeringen eller countrycode ägare. Registret operatören känd i sin RSEP att “med tanke på att det finns motsvarande land-kod eller någon tillämplig regeringen användaren, finns det inget sätt för ett Register operatör har avtal för sådana tecken ansvarsfrihet. Dessutom, de två-figur ASCII-etiketter ansvarsfrihet innebär ingen risk av dilemma med någon countrycode. Följaktligen, med de begränsningar placerad på denna grupp av två tecken ASCII-varumärken är obefogad och kan hävas utan dröjsmål”.

Allmänna kommentarer var efterlyst av iCANN på dessa krav, och slutligen bestämde sig för att det ska släppa lite 2-karaktär domäner. Då ICANN meddelat att det kommer att släppa alla (antal /brev, brev / nummer) 2 – identitet domäner.

Resten av de två – identitet ASCII-etiketter eller sida /brev etiketter, kan ha rätt till ersättning för “godkännande” till att bli introducerade i den förutsebara framtiden. Den mellanstatliga Rådgivande Kommittén (GAC) är att främja en process för denna lansering, men jag är inte riktigt bekant med alla Nya gTLD det är faktiskt tillåtet att starta 2-brev domäner.

Vissa register har varit utfärdande 2 tecken för namn på domänen. Den högra sidan lanserades för 20 000+ 2-personlighet webbplatser månad.

Men återigen nr 2-sida (aa, mage etc.) användare domännamn är tillåtna av ICANN: s politik.

Hur var alla 2-anmälan.berlin tillåtna domäner ska dokumenteras i går (2015-04-13)?

Okunniga svenska medier ger bilden av vänsterseger i USA
I medie-Sverige ges bilden av en seger för den amerikanska vänstern och en förlust för högern. Men en närmare analys visar att kraftiga federala utgiftsökningar ligger bakom republikanernas motgångar. Därmed handlar det om ett bakslag för vänsterpolitik - inte i första hand om pacifistiskt motstånd mot Irakkriget eller bestraffning för skattekonservatism som den svenska journalistkåren vill ge intrycket av, skriver JOHAN INGERÖ, liberal bloggare.
Läs mer »

Krystad "chock" om pensionerna i Fokus
Under rubriken "Pensionschocken" hävdar tidningen Fokus att besparingarna i sjuk- och aktivitetsersättningssystemen utgör försämringar, och att Alliansen inte i förväg hade deklarerat avsikten att reformera pensionssystemet i Bankerydsuppgörelsen. JOHNNY MUNKHAMMAR, programansvarig på Timbro, ifrågasätter den beskrivningen.
Läs mer »

Recent posts

Categories